Bestyrelser

​Det professionelle bestyrelsesmedlem kan have mange individuelle styrker og kompetencer. Gennemgående træk er dog, at der er tale om en person med relevante faglige kvalifikationer, ledelsesmæssig erfaring, regnskabsmæssig indsigt samt et godt overskud til en aktiv indsats som sparringspartner for virksomhedslederen.

BRODAL Search & Selection formidler bestyrelsesmedlemmer, der ser det som deres vigtigste rolle og med en helhjertet interesse at involvere sig i virksomhedens udfordringer og dermed være med til at bringe merværdi til virksomheden.

​Et aktivt bestyrelsesmedlem skal ses som den ekstra ressource, som med sin faglige ballast og konkrete erfaringer kan være med til at tilføre virksomheden know how og støtte.

Vores tilgang til formidling af emner til bestyrelsesposter vil således være fokus på faglighed, men naturligvis også, at der er kemi med virksomhedsledelsen og den øvrige bestyrelse.  

​​BRODAL Search & Selection | Hans Tausens Vej 34, 6100 Haderslev | Tlf.: +45 30 92 71 23 | E-mail: brodal@brodalsearch.dk