Om os

BRODAL Search & Selection bygger på solid erfaring med rekruttering / search af topledere, mellemledere og specialister til en bred vifte af industrier.

Derudover Outplacement for funktionærer og executives.

Vi lægger i vores proces meget vægt på, at vi skal skabe merværdi for både virksomheder og kandidater.

Således går vi målrettet efter at tiltrække de kandidater, der her og nu kan tilføre de kompetencer, som kan styrke virksomhedens position i markedet. Samtidig skal kandidaterne opleve ligeværdig dialog og tryghed i processen

​​Vores tilgang til opgaverne bygger på en absolut høj kvalitet og etik i vores processer. Enhver henvendelse fra kandidater og klienter behandles således med yderste diskretion.

Med fokus på vores kernekompetencer ​Rekruttering samt Outplacement​​opbygger vi partnerskab med vores klienter.

Bodil Brodal, der er grundlægger af BRODAL Search & Selection, har solid erfaring med rekruttering af 

kandidater på topniveau i Danmark såvel som internationalt. Hun startede i search branchen i 1999 og har siden oparbejdet stærke kompetencer fra industrien samt fra Finanssektoren fra utallige rekrutteringer på mellem- og toplederniveau.

Hun har specialiseret sig i sektorerne Energi, Finans, FMCG, Transport samt Industri.

Bodil Brodal kommer fra en stilling som afdelingsdirektør for Jylland og Fyn fra en af landets ældste 

Executive Search virksomheder.

Kontaktdata:

​Mail:   brodal@brodalsearch.dk

Mobil: +45 3092 7123

Kirsten Andresen er senior konsulent og har opbygget sine kompetencer fra den finansielle sektor, hvor hun har været afdelingsdirektør og bestyrelsesmedlem.

Hun har derudover været intern og ekstern instruktør i den finansielle sektor og har de seneste par år været tilknyttet rekrutteringsbranchen.

Kirstens primære ansvarsområder er research samt outplacement opgaver.

Kontaktdata:​

Mail:   ​andresen@brodalsearch.dk

Mobil: +45 2935 5147

Torben Jung

Torben er tilknyttet BRODAL Search & Selection, Århus, inden for search og rekruttering.

Derudover tilbyder han ledelsesrådgivning gennem firmaet Jung Advice. Torben har mange års erfaring som leder og som rådgiver på Executive niveau. Han har arbejdet indgående med search & selection af topledere og specialister i såvel den private som den offentlige sektor.

 

Torben har erfaring fra en stilling som HR direktør i den finansielle sektor. Han har endvidere solid erfaring med gennemførelse af Outplacement på mellem- og toplederniveau.

 

Kontaktdata:

Mobil: +45 3083 0503

 

​Samarbejdspartnere

Niels Christian Guldborg Larsen​ arbejder sammen med BRODAL Search & Selection om bestyrelsesopgaver og strategisk sparring.

Niels Christian har en baggrund som adm. direktør for Saint Gobain Isover.

​Kontaktdata:

Mobil: +45 4063 4950

Jacob Jacobsen arbejder sammen med BRODAL Search & Selection om lederudvikling samt uddannelse af projektledere efter PRINCE2(R) metoden.

Jacob har en baggrund som civilingeniør og har i flere år arbejdet som leder og projektleder i større internationale virksomheder, primært inden for logistik og supply chain.

Mobil: +45 5190 6131

​​BRODAL Search & Selection | Haderslevvej 36 | DK-6000 Kolding | Tlf.: +45 74 58 36 36 | E-mail: brodal@brodalsearch.dk